REFERENCER

Maria er fuldstændig fantastisk! Hendes behandlinger er så rammende, og hendes intuition super skarp.
Det betyder også, at jeg altid går derfra mere end tilfreds!
Og efter detox weekenden med hende, er jeg ikke blevet mindre forelsket.
Kirstine Ryge Koch
Maria er en FANTASTISK kvinde! Hun er rolig, imødekommende og ikke mindst åben for hvad man end må komme med af udfordringer!
Jeg er Maria taknemmelig for hendes hjælp til at finde fodfæste igen.
Sofie Svendstrup
Jeg har været til min første Body-sds behandling idag. Det var en meget intens og virkelig god oplevelse. Jeg er let i hovedet og samtidig
mere forbundet mellem krop og sind end jeg har været længe. Maria Mørk er en dygtig, nærværende og kærlig behandler.
Tak for det – jeg kommer helt sikkert tilbage!
Litten Maria Josepsen
Har nu fået to behandlinger af Maria og har gået til træningen fast siden januar, og det er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv.
Både behandling og træning får mig “ned i kroppen”, og har hjulpet mig med at finde ro i mig selv.
Behandlingerne er dybdegående og “stærke sager” på den bedste måde, og skaber forbindelse mellem krop og sjæl, samtidig med, at de giver mulighed for at give slip på det, man unødigt bærer rundt på.
At Maria er så varm, nærværende og skaber tryghed, gør mig kun til en endnu større fan.
Jeg kan ikke se mig selv stoppe med body-sds, og videregiver her mine bedste anbefalinger.
Birgitte Brunemark Mortensen
“Glæden Bobler i mig og jeg føler mig 10 år yngre (..og det er ikke så skidt…) Min krop føles nærværende, og ting i mit liv jeg ellers har udsat, og eller er flygtet fra bevist som ubevist, løses og løsnes med en lethed, som jeg ikke troede mulig. Har det SÅ godt med mig selv og det jeg giver, gør og rydder op i ,for mig selv på det dybeste plan, ved at deltage i body-SDS grundtræning. Marias udstråling af glæde, overskud og professionalisme som lærer er svær ikke at blive begejstret for og inspireret af. Dybden af træningen er fuldstændig vidunderlig fantastisk på mange planer… Jeg kan mærke en rummelighed, kærlighed og glæde, som vokser i mig og som jeg kan omsætte konstruktivt i min hverdag! Stort smil fra hjertet!
Kærligst Anja

“Jeg har prøvet lykkepiller og de dyreste psykologer

– men jeg har da aldrig prøvet noget som dette – hvornår må jeg komme igen?”

Line, 40 år

“Jeg havde 100 tanker i hovedet da jeg kom,
nu har jeg kun 3 tilbage, og det er de vigtigste”

Jan, 45 år

“Jeg har da aldrig prøvet at græde så meget uden at vide hvorfor,
men sikke en fred jeg har i kroppen nu”

Eli, 36 år

Dygtig, og meget behagelig kvinde. Lifesafer ♥

Bella Malene

Kort sagt: ‘Hvorfor Maria? -Du tør ikke lade vær”

Mit første møde med Maria var i 2015. Jeg havde længe været nysgerrig på Body sds da jeg et halvt års tid havde kæmpet med tabet af min far som samtidig havde udløst stress og angst. Min første behandling hos Maria husker jeg stadig.. Jeg var bange.. Fortvivlet .. Angst.. Angst for hvad Maria ville gøre, for jeg havde læst lidt om hvor dybdegående denne behandling var og det blev jeg alligevel urolig for. Men hvad havde jeg at miste?! Så overgav mig til Maria, som viste sig at kunne trylle med hendes hænder og viden.

Maria er nærværende, kærlig, varm og hendes vigtigste opgave i de 5 kvarter du er der, er at hjælpe dig! Og det gør hun virkelig- også uden for behandlingen! Jeg har igennem de sidste 3 år prøvet tæt på alle alternative behandlinger og kostomlægning, Maria er den eneste som jeg har holdt 100% fast i. Hun har hjulpet mig som ingen anden har, og gør det stadig. Hun har lært mig at jeg er god nok! Lært mig at det jeg føler og det jeg mærker ikke er farligt, at det blot er helt naturligt, at min krop og hoved endelig begynder at arbejde sammen, og ikke mindst, at jeg lytter til min krops signaler.

Jeg skylder hende en stor tak og giver hende mine varmeste anbefalinger med på vejen!

Trine Schou

Min datter på 14 og jeg har netop afsluttet Marias fantastiske grundtræningsforløb – og straks meldt os til det næste, der begynder i det nye år. Vi går SÅ utroligt glade fra salen i Ordrup hver gang med ro i krop og sind og nydelse over at have været kærligt omkring hver en celle og sørget for smidighed, gennemstrømning af energi, samtidig med pulsen er kommet op. Tak Maria, fordi du skaber så skønne lyspunkter i vores hverdag. Kh Louise

Maria har sat en ændring i mit liv i gang! Det var en fantastisk behandling, der løsnede op for mange flere ting end jeg kunne forestille mig. Man træder ind i et hyggeligt rum, hvor man straks kan mærke kærlighed og varme! Maria er en dygtig, talentfuld menneskekender, kan KUN anbefale alle at prøve det! Giv dig selv og din krop den gave!