TRÆNING

 

obq5Kunne du tænke dig at prøve en træning, hvor hver øvelse gør en forskel fysisk, psykisk og mentalt? En dybdegående træning hvor vi går hele kroppen igennem. Et af de eneste træningssystemer som opbygger dig fysisk og psykisk. Samtidig retter det op på skævheder i bevægeapparatet, som gør at du, lige meget hvilken sport du dyrker, vil kunne opnå større ydeevne. Dyrker du ikke sport, vil din dagligdag føles markant lettere efter bare 2-3 træningspas. Dette fantastiske system går også ind og hjælper dine organer og dit lymfesystem med at afgifte – hvilket vi alle har stort behov for i denne tid med dårlige fødevarer, stress og forurening.

Egne erfaringer med Body-sds Grundtræning:
– 3 TRÆNINGPAS og jeg vrikker ikke om mere – som jeg har været slem til både på badmintonbanen i gamle dage og på løbeturene i skoven.
– Bedre søvn, klarere hjerne, større overskud fysisk og psykisk.
– Bedre kontakt til egne grænser fysisk og psykisk.
– Før kunne jeg til tider føle mig stiv i leddene om morgenen de første 5 min. Det er helt væk. Det er den afgiftning, der sker omkring leddene i træningen.
– Færre pigmentpletter i ansigt, som kommer af belastet lever.
– I starten syntes jeg det var såååå kedeligt og nu er jeg afhængig af alt det som Grundtræningen gør bevidst og ubevidst for mig.

Hvad jeg har set Body-sds Grundtræning gøre for andre:
– Væske i krop, ben og fødder forsvandt.
– Ømme og stive led blev smidige.
– Bedre udstråling -rank holdning.
– Fødder som sover i perioder -stoppede.
– Personer forbedrede deres løbetider.
– Nakkespændinger og rygsmerter forsvandt.
– Nemmere vægttab -da kroppen afgifter.
– Større livsglæde

TRÆNINGEN ER NØRDET – MEN GÅR VIRKELIGT DYBT OG 1 GANG OM UGEN GØR EN KÆMPE FORSKEL!

 

Hvor: