KONTAKT

Maria Mørk

Sønderbakken 1
2820 Gentofte

​​

Tlf: +45 40621231

CVR: 32167241

​Mobilepay:12253

m@mariamork.dk

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2018 by Maria Mørk.

DI N  BEHANDLING:

Din behandling starter altid med en samtale. Derefter forlader jeg rummet og du lægger dig behageligt tilrette på briksen under et tæppe.

Teknikken mestres igennem en kombination af massage af musklerne, bevægelse af leddene, pulserende bevægelser, åndedrætsteknikker og Body SDS´ akupressurtryk og zonetryk.

 

Den unikke kombination af Body SDS-metoderne sætter først og fremmest gang i kredsløbet og aktiverer en gennemstrømning i kroppen. Hertil bliver det lettere at løsne dine spændinger i muskulaturen, inflammationer i sener og hævelser omkring leddene. Ved løsning af spændinger, skabes bedre blod- og lymfecirkulation, hvormed der opnås en udrensende effekt både fysisk og psykisk.

 

Jeg arbejder altid med hele kroppen. At komme hos mig er et samarbejde imellem dig, mig og den verden du lever i. Hos mig bliver du bedre til at mærke dig selv og kunne sige til og fra. På den måde vil du stå mere ægte i livet og samtidig finde ud af hvad du ønsker at fylde dit liv med for at blive den bedste version af dig.

Jeg har erfarring med:

*Stress

*Angst

*Depression

*ADHD

*ADD

*Stofmisbrugere

*Børn som taler om selvmord

*Børn som skære i sig selv

* 12 tals piger

*Eksamens angst

*Spændt nakke og skuldre

*Dårlig ryg

*Ondt i knæ

*Gigt

*Lændesmerter

*Tennisalbue

*Menstruationssmerter

*Endometriose