top of page
IMG_4422.jpg

Din behandling starter altid med en samtale. Derefter forlader jeg rummet og du lægger dig behageligt tilrette på briksen under et tæppe. De fleste vælger at ligge i undertøj, men ønsker du at beholde tøjet på kan du sagtens det. 

Teknikken mestres igennem en kombination af massage af musklerne, bevægelse af leddene, pulserende bevægelser, åndedrætsteknikker og Body SDS´ akupressurtryk og zonetryk.

 

Den unikke kombination af Body SDS-metoderne sætter først og fremmest gang i kredsløbet og aktiverer en gennemstrømning i kroppen. Hertil bliver det lettere at løsne dine spændinger i muskulaturen, inflammationer i sener og hævelser omkring leddene. Ved løsning af spændinger, skabes bedre blod- og lymfecirkulation, hvormed der opnås en udrensende effekt både fysisk og psykisk.

 

Jeg arbejder altid med hele kroppen. At komme hos mig er et samarbejde imellem dig, mig og den verden du lever i. Hos mig bliver du bedre til at mærke dig selv og kunne sige til og fra. På den måde vil du stå mere ægte i livet og samtidig finde ud af hvad du ønsker at fylde dit liv med for at blive den bedste version af dig.

Jeg behandler

Stress

Angst

Depression

Overgangsalder/hedeture

Nakke, skuldre problemer.

Dårlig ryg

Ondt i knæ

Slidte hofter

Gigt

Lændesmerter

Tennisalbue

Menstruationssmerter

Endometriose

Impotens

Spændte kæber (skære tænder)

Tinnitus

Fødder og hænder der "sover"

Indrebarn terapi

Smerter og ubehag i kroppen som læger mm. ikke har en forklaring på.

Behandling under og efter kræft

Behandling af døende

bottom of page