Maria er absolut den dygtigste SDS behandler jeg har været hos, jeg elsker at komme der. Men da det er så personligt og private processer det sætter i gang må hver mand/kvinde mærke efter, passer denne behandler til mig? Maria passer til mig.

Rikke Winckler

Fik anbefalet Maria som behandler og var til min første behandling for en uge siden. En helt fantastisk oplevelse! Maria er dygtig, empatisk og varm. Gik derfra lettet i krop og sind og med mere energi end jeg længe har haft. Blev selv overrasket over den forskel, jeg kan mærke på min krop efter behandlingen. Det her er noget jeg forsætter med og kan kun give Maria mine allerbedste anbefalinger

Ditte  Johnsen

Maria er en fantastisk behandler. Hun har en helt særlig fornemmelse og indføling, der gør at jeg altid føler mig mødt, der hvor jeg er. Hos Maria føler jeg mig tryg, og jeg mærker at hun har evnen til at mærke, hvornår hun skal skubbe lidt til mig og hvornår hun ikke ska. Mine varmeste anbefalinger til Maria.

Christian Thelin

Maria har sat en ændring i mit liv i gang! Det var en fantastisk behandling, der løsnede op for mange flere ting end jeg kunne forestille mig. Man træder ind i et hyggeligt rum, hvor man straks kan mærke kærlighed og varme! Maria er en dygtig, talentfuld menneskekender, kan KUN anbefale alle at prøve det! Giv dig selv og din krop den gave!

Julie Simone Cronqvist

Alle mine behandlinger hos Maria har været helt fantastiske og har løsnet op for mange gamle fysiske og især psykiske spændinger. Man er så dejlig afslappet efter en behandling for Maria forstår at finde lige præcis de steder hvor der skal løsnes. Selvom der bliver taget hårdt fat - og det er godt at have fundet en der kan!!!! - er det et dejligt åndehul. Kan kun anbefale at prøve det!

Anne Louise  Frost

Vi - hele familien - anbefaler Marias body sds behandlinger og træning på det varmeste. For os er det den største luksus at komme til Maria.

Ellen på 11 får sine lommepenge udbetalt i body sds behandlinger og ønsker sig dem i julegave. Ellen siger: Det hjælper med

det samme eller kort tid efter. Jeg har haft spændinger i nakken og ondt i hovedet og efter at jeg har været hos Maria i dag er de væk. Maria er sød, stærk og nærværende og det giver rigtig god mening at forkæle sig selv med en tur i Marias kyndige hænder med jævne mellemrum.

Katrine Østergaard Bang

Efter flere år med skader der ikke blev bedre på trods af behandlingsforløb hos forskellige fysioterapeuter og kiropraktorer har jeg fundet frem til Maria. Nu oplever jeg en så positiv forvandling i krop og sind at jeg ikke troede det var muligt. Har både fået behandlinger hos Maria og gået til træning hos hende og kan varmt anbefale begge dele .

Karina Finch Shandorf Petersen

Min datter på 14 og jeg har netop afsluttet Marias fantastiske grundtræningsforløb - og straks meldt os til det næste, der begynder i det nye år. Vi går SÅ utroligt glade fra salen i Ordrup hver gang med ro i krop og sind og nydelse over at have været kærligt omkring hver en celle og sørget for smidighed, gennemstrømning af energi, samtidig med pulsen er kommet op. Tak Maria, fordi du skaber så skønne lyspunkter i vores hverdag.

Louise Klinge

Glæden Bobler i mig og jeg føler mig 10 år yngre (..og det er ikke så skidt...) Min krop føles nærværende, og ting i mit liv jeg ellers har udsat, og eller er flygtet fra bevist som ubevist, løses og løsnes med en lethed, som jeg ikke troede mulig. Har det SÅ godt med mig selv og det jeg giver, gør og rydder op i ,for mig selv på det dybeste plan, ved at deltage i body-SDS grundtræning. Marias udstråling af glæde, overskud og professionalisme som lærer er svær ikke at blive begejstret for og inspireret af. Dybden af træningen er fuldstændig vidunderlig fantastisk på mange planer... Jeg kan mærke en rummelighed, kærlighed og glæde, som vokser i mig og som jeg kan omsætte konstruktivt i min hverdag! Stort smil fra hjertet..

Anja Høffding Dyrhauge Buch

KONTAKT

Maria Mørk

Sønderbakken 1
2820 Gentofte

​​

Tlf: +45 40621231

CVR: 32167241

​Mobilepay:12253

m@mariamork.dk

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2018 by Maria Mørk.