top of page

Hvad er BodySDS hos Maria Mørk 

BodySDS er for alle. Jeg ser det som et unikt redskab til at bryde igennem hvor andre ikke kan, da jeg ser på det hele menneske.

 

Har du haft en uheldig oplevelse med BodySDS, har du sikkert ikke ramt den rigtige behandler for dig, eller din behandler havde måske ambitioner på dine vegne, som du ikke var klar til at møde. 

For mig er det yderst vigtigt at jeg IKKE overskrider dine grænser og du er med i hele processen. At komme hos mig skal være en rar oplevelse. En oplevelse som din krop husker som et frirum, et sted hvor den slipper/aflader alle de negative oplevelser, som har sat sig i kroppen som fysiske spændinger, angst, stress, depression, ondt i maven, migræne eller lign. 

IMG_6797.jpg
IMG_6794.jpg
IMG_6801.jpg

Nogle græder, griner, går i krampe, fryser eller sveder. Det er meget individuelt og IKKE et succeskriterie for en god behandling, med ovenstående reaktioner.  

Nogle føler de har smidt 10 kilo når de forlader min klinik. Der kommer ro på nervesystemet. Mange reflektere mere over livet dagene efter en behandling. Der bliver sat grænser, valgt til og fra i livet.  

 

Nogle kalder det alternativt, jeg synes det er super simpelt. Når kroppen slipper gamle spændinger og traumer bliver vi smertefri, fleksible, glade og lette i kroppen. Det påvirker vores sind og vores tanker i den rigtige retning, og vi går fra underskud til overskud.

Jeg ser altid på det hele menneske og vejleder med samtale, kost, kosttilskud, træning, øvelser og behandling. I den rækkefølge som er mest hensigtsmæssig for dig.

 

Min klinik ligger i Charlottenlund. 

Der er gratis parkering på vejen lige foran klinikken.

Du er ALTID velkommen til at ringe til mig på 4062 1231 hvis du har brug for at tale med mig, inden du booker tid til en BodySDS behandling.

bottom of page