KONTAKT

Maria Mørk

Sønderbakken 1
2820 Gentofte

​​

Tlf: +45 40621231

CVR: 32167241

​Mobilepay:12253

m@mariamork.dk

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2018 by Maria Mørk.

Hvad er BodySDS hos Maria Mørk?

BodySDS er for ALLE, men det er vigtigt at du vælger en behandler med en kemi som matcher dig. Tillid og tryghed er alfa og omega for en god behandling.

 

Nogle græder, griner, går i krampe, fryser eller sveder. Det er meget individuelt og IKKE et succeskriterie for en god behandling, med ovenstående reaktioner.  

Din krop er som en magnet, den suger oplevelser og indtryk til sig. Den er klog. Det gør den for af passe på dig og advarer dig, hvis du skulle komme i situationer igen som ikke er hensigsmæssige for dig. Kroppen kan blive overstimuleret, træt og udbrændt. Det kan resultere i angst, depression eller smerter i kroppen.

 

Mange mennesker accepterer at de har ondt i kroppen eller at have "kort lunte"og sidde fast i uhensigtmæssige mønstre. De fleste går alt for langt før de beder om hjælp. Mange tror at de kan tale sig ud af deres problemer. Det kan de måske også langt hen ad vejen, men hvis kroppen står og larmer som en gruekedel, så kan vi være nok så mentalt bevidste om vores situation, vi vil hver dag vågne op, med en krop fuld af gammel historik som spænder ben for vores udvikling. 

BodySDS aflader kroppen. Nogle føler de har smidt 10 kilo når de forlader min klinik. Der kommer ro på nervesystemet. Nogle kalder det alternativt, jeg synes det er super logisk. Når kroppen slipper gamle spændinger bliver vi smertefri, fleksible, glade og lette i kroppen. Det påvirker vores sind og vores tanker i den rigtige retning, og vi går fra underskud til overskud.

 

Jeg ser altid på det hele menneske og vejleder med samtale, kost, kosttilskud, træning, øvelser og behandling. I den rækkefølge som er mest hensigtsmæssig for dig.