top of page
  • Forfatters billedeMaria Mørk

Hvad er en Body SDS behandling?

Opdateret: 21. nov. 2018

Det spørgsmål får jeg tit, selv om Body SDS bliver mere og mere udbredt. Det er 14 år siden jeg selv stødte på Body SDS for første gang. Har du ikke prøvet en behandling endnu, har du en gave tilgode :-)Jeg kan tale om Body SDS i flere timer. Men jeg tænker nøje over hvordan jeg skal forklare det hurtigst muligt og så præcist jeg kan og i forhold til hvem det er der spørger. Er det en læge, revisor eller en yogalærer. Hvor er de selv i deres liv, og hvor åbne er de for at lytte og forstå min verden som er fuld af krop, følelser, hjerte og det at mærke.

“Vi lever i en ekstrem mental verden hvor vi overhøre kroppens signaler og behov. Body SDS sætter hoved på kroppen.”

I min klinik kommer der mange med angst, stress og depression. Men jeg har også klienter med fysiske skavanker, som spændt nakke, dårlige knæ, ondt i ryggen, ømme skuldre, fingre der sover, tiks, spændte kæber, dårlige fødder, ondt i lænd og hofte, efter et kræft forløb. Hos mig får du en hel behandling. Dvs jeg tager mig ikke kun af din fysiske skavank eller din stress. Jeg arbejder med det metale, fysiske og det psykiske. Min intuition og min erfaring bestemmer hvor jeg sætter ind.


Hos mig er der tid til en samtale først. Derefter forlader jeg rummet og du ligger dig tilrette på briksen under et tæppe. Jeg starter altid ved dine fødder, derefter nakke og skuldre. Derefter behandler jeg hele kroppen med dybe massage teknikker som åbner og løsner kroppen. Jeg guider dig i den optimale vejrtræning og vi taler lidt undervejs. For mig er det vigtigt at du lærer at mærke hele kroppen og formår at sige fra. Lærer du det på min briks, kan du det også uden for min dør.


59 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page